Spejdernyt

 • Aktiviteter i den kolde og mørke tid

  Når det er koldt og mørkt, flytter spejderne vel indenfor? - Ikke nødvendigvis! Se her hvad man kan lave til et spejdermøde om vinteren. 

  Her i den kolde tid er det altid dejligt at sidde rundt om et bål og se bålets gnister. Men når man sidder rundt om bålet kan man også lave forskellige aktiviteter. Det kunne blandt andet være det klassiske snobrød eller popcorn. Men har du prøvet at lave urtepottebrød eller æbler tilberedt enten over eller i bålet. Eller når der er sne om der så skal laves snelygter eller en iglo. Det er bare om at komme i gang.

  Man kan også udnytte mørket, og lave et refleksløb rundt om spejderhytten. Når man er tilbage ved bålet, for at få varmen, kan man lægge sig på ryggen og bruge app'en "Sky Map" til at fortælle, hvilke stjerner der netop nu er synlige. 

  For flere idéer, kig her og her.

   

  Spejderhjælpen

  Hvert år i uge 39 er der Spejderhjælpen, hvor spejdere i hele landet samler ind til et projekt. I år 2014 gik pengene til Myanmar, hvor man hjælper børn i Karenstaten til at komme i skole. Du kan læse mere om spejderhjælpen her.

  Rundt omkring i landets kredse samlede spejderne ind til spejderhjælpen Det kunne enten være til møderne eller at hjælpe med opvasken der hjemme.

   

  Aktiviteter

  Som baptistspejder kan du opleve mange ekstraordinære aktiviteter. Her kan du læse om nogle af de fede ting, som Baptistspejderne er en del. 

   

   

   

 • Ideer til spejdermøder kan findes her: