Vi skal på Spejdernes Lejr 2022

13.03

I weekenden besluttede ledelserne i de fem spejderkorps, at vi ikke har set nok til hinanden - derfor skal vi også på Spejdernes Lejr i 2022.

oprettet af webradaktionen

Evalueringerne af Spejdernes Lejr 2017 var så god, at de 5 danske spejderkorps har besluttet, at alle danske spejdere også i fremtiden skal mødes på fælles lejre. Ud over at styrke Danmarks Stærkeste Fællesskab på Spejdernes Lejr 2022, har de fem spejderkorps også besluttet, at Spejdernes Lejr skal være en fast tilbagevendende begivenhed. 

Spejderchef, Mikkel Nilsson, har været med til at tage beslutningen om, at vi også i fremtiden skal skabe mødes med de andre spejderkorps. Han glæder sig over, at Baptistspejdere i fremtiden kan få oplevelser i alle størrelse:

"Spejdernes Lejr er en helt unik oplevelse, som vi som Baptistspejdere er stolte af at være medarrangører af. Det er der, hvor vi viser, at vi er en del af Danmarks Stærkeste Fælleskab sammen med de andre korps, og der hvor vores spejdere kan opleve suset af at være en del af 70.000 danske spejdere. Det betyder, at vi med Spejdernes Lejre, tilsammen med de oplevelser vi også tilbyder i kredse, divisioner og korps, kan give vores spejdere oplevelser i alle størrelser - både de nære, de større og de helt store. Vi kan derfor næste ikke vente med til at være med til at lave de næste Spejdernes Lejre samme med vores venner i Spejderne."

Læs mere om planerne for fremtidens Spejderne Lejre på Spejdernes hjemmeside her