Spejdernes Lejr 2017 - vi skal også med!

11.06

Baptistspejderne er også med på Spejdernes Lejr - Danmarks største spejderlejr, når det går løs i Sønderborg den 22.-30. juli. Læs her hvordan du kan følge med.

oprettet af webredaktion

Spejdernes Lejr kort fortalt
Spejdernes Lejr 2017 forventes at blive Danmarks største spejderlejr. Lejren arrangeres af de fem danske spejderkorps i foreningen Spejderne: Det Danske Spejderkorps, KFUM-Spejderne i Danmark, De grønne pigespejdere, Danske Baptisters Spejderkorps og Dansk Spejderkorps Sydslesvig. Den bliver afholdt den 22. juli til den 30. juli 2017 på Kær Vestermark i udkanten af Sønderborg i tæt samarbejde med Sønderborg Kommune.

Visionen
Lejrens vision er “Vi sætter spor” – det gør vi i os selv, hinanden og omverdenen. Det betyder, at lejren skal være et sted, hvor man som spejder udvikler sig, hvor man oplever, at i samlet flok kan man mere – og i forhold til omverdenen, at spejderne bliver bevidste om fx bæredygtighed og fremmede kulturer. Vi vil med andre ord lave en lejr, der ikke bare er stor – den skal også uddanne og udvikle deltagerne. Under hele lejren bliver der tilbudt aktiviteter for deltagere i alle aldre - hovedmålgruppen for Spejdernes Lejr er 10 til 17-årige.

Budskabet
Spejdernes Lejr er et fælles projekt for alle spejdere i Danmark – og udtryk for en bevægelse, hvor man arbejder tættere sammen. Derfor er lejrens budskab, at Spejdernes Lejr er ”Danmarks stærkeste fællesskab”. Et fællesskab, hvor både spejdere og ikke spejdere er velkomne.

Der er masser af muligheder for at følge med på

web: http://spejderneslejr.dk  

Snapchat: @spejderneslejr

Instagram: https://www.instagram.com/spejderneslejr/

Youtube: http://www.youtube.com/c/SpejderneslejrDk

Facebook: https://www.facebook.com/spejderneslejr

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/spejdernes-lejr

eller tjek de forskellige medier for #sl2017 / #spejderneslejr / #danmarksstærkestefællesskab

Undervejs vil vi forsøge at opdatere med lidt "Baptistspejderstof" på vores egne medier.