Nørrebrospejdernes første sommerafslutning

24.06

oprettet af Webredaktionen

Den 20 juni holdte Nørrebrospejderne sin første sæsonafslutning, efter et rigtig godt første år. Denne spejderafslutning blev slået sammen med København Kommunes Folkekøkken i Hans Tavsens Park, som de laver i samarbejde med Nørrebro Lokaludvalg, og kvindegruppen Ishtar, der står for at lave mellemøstlig mad. Til hvert Folkekøkken inviteres en af Nørrebros fritidsforeninger til at komme forbi og lave aktiviteter for de lokale børn, og denne gang var det Nørrebrospejdernes tur.

Nørrebrospejderne tæller nu 20 medlemmer, hvoraf 14 er spejdere i flok-alderen. Nørrebrospejderne byggede sammen med forbipasserende og meget interesserede børn et spisebord, hvorved Ishtars lækkerier kunne nydes (selvom det var lidt svært at holde balancen). Herefter smuttede vi en tur i Assistens Kirkegård for at finde spiselige planter, kigge på fugleskeletter og lære, at der i byen er meget lidt natur, og derfor skal man passe ekstra meget på den!

Til sidst sluttede vi af ved at spejdere, forældre og førere legede lege sammen, og sang ‘Spejderbror’ med højre-over-venstre. Nørrebrospejderne glæder sig til at fortsætte i ligeså højt tempo næste år, og der er allerede 3 forventningsfulde børn, der glæder sig til at kunne starte efter sommerferien!