Grønne hjerte banker for alvor!

15.07

Et grønnere Regstrup med plads til aktivitet. Det er resultatet, når Holbæk- og RegstrupSpejdernes initiativer - Grønne Hjerte og Oasen gennemstrømmer byen - indvies søndag den 13. august.

 

oprettet af webredaktion

Søndag d. 13. august kl. 14.00-16.00 holder Grønne Hjerte åbningsfest på Hovedgaden 38, 4420 Regstrup. Du er også velkommen!

Det, der startede som en god idé på baggrund af kurser om lokalt iværksætteri blandt spejdere, er nu klar til åbning for offentligheden. Midt i Regstrup er et lidt kedeligt og hensygnende grønt område blevet til en grøn oase med masser af plads og mulighed for friluftsaktivitet.

Holbæk- og RegstrupSpejderne tog initiativet og har trukket læsset hele vejen forbi alle forhindringerne. Kun fordi de havde et ønske om, at spejderarbejdet skal sætte aftryk i lokalmiljøet og ikke kun være noget, man "går til".

Sammen med fonde, det offentlige og ikke mindst rigtig mange lokale sponsorerer, er det lykkedes Holbæk- og RegstrupSpejderne at rejse over 1 million kroner(!) til projektet. Det er i sig selv en bedrift, som fortjener anerkendelse.

Fra webredaktionen skal der lyde et meget stort tillykke til Hplbæk- og RegstrupSpejderne med projektet og en lige så stor tak for det stadige flow af informationer, I har forsynet alle os andre med :-)

(Billedet har vi selvfølgelig lånt fra Grønne hjerte og Oasen gennemstrømmer byen's Facebookside, som findes her: https://www.facebook.com/groennehjerte )