Bliv Baptistspejder

 • Samarbejde mellem generationer på "Spejderliv viser vej"-lejren på Øksedal i 2014

  Bliv baptistspejder

  Hvor er er vi? Se kortet med spejderkredsene og find lokale kontaktinformationer. Eller kontakt vores korpskontor og modtag mere info.

   

  Hvordan bliver man baptistspejder?

  Ønsker du selv at være en del af et sjovt og udfordrende fællesskab? - Eller ønsker du, at dit barn skal prøve at være det? Så læs videre om baptistspejdernes tilbud på siderne under "Forældre"

  Er du forælder……
  til det vildeste væsen eller det skønneste englebarn, som gerne vil være spejder, så tjek vores værdier og se, hvor vi har kredse.

  Er du ung eller voksen……
  der gerne vil arbejde med børn eller selv prøve det sjove og udfordrende fællesskab, så kontakt vores korpskontor. Du kan også tjekke vores værdier og se, hvor vi har kredse.

  Vidste du at Spejderlivet er tiltrækkende for alle aldersklasser. Der etableres mange venskaber, som varer livet ud, både nationalt og internationalt.

  Indenfor spejderlivet er hverken mobning, drilleri eller jalousi med i rygsækken. Her gælder medmenneskelige regler som hjælpsomhed, forståelse og venskab såvel blandt spejdere som førere. Derfor er spejderbevægelsen et vigtigt supplement til øvrige fritidstilbud.

  I Danske Baptisters Spejderkorps baserer vi spejderarbejdet på et kristent værdisæt. Læs meget mere på siderne under "Forældre".

  Mere information?

  Så kontakt en af de lokale kredse eller korpskontoret

   

   

 • "Du behøver slet ikke lede efter os. Klik på mig og se alle kredsene - og deres kontaktinfo"