JOTA/JOTI

 • Verdens spejder-jamboreen på Internettet (JOTI) er et internationalt spejdermøde på Internettet der foregår hvert år i den tredje weekend i oktober. Dette er et officielt arrangement fra Verdensspejderorganisationen.

  I løbet af denne weekend mødes tusinder af spejdere fra hele verden, og snakker sammen via Internettet, ved hjælp af enhver tænkelig teknologi der er til rådighed lokalt, fra web-browsere til e-mail, chat programmer, mikrofoner, scannere og digitale kameraer. Spejdergrupper kan kombinere dette arrangement med Jamboree i luften (Jamboree on the Air - JOTA) hvor spejdere taler sammen på radiokanaler med støtte og hjælp fra de lokale radioamatører.

  Det meste af kommunikationen finder sted via e-mail og et chat netværk kaldet IRC, Internet Relay Chat. JOTI giver dig mulighed for at bygge venskaber med spejdere i andre lande, samt at finde ud af mere om deres civile- samt spejderliv. Ofte holder disse kontakter i et år, og danner baggrund for fremtidige ture og oplevelser.

  Siden 1996 har JOTI været et officielt WOSM arrangement. Og i DBS har vi været med næsten lige så længe. Når der arrangeres JOTI vil der komme link til arrangementerne på denne side.   

   

   

 • JOTA/JOTI 2018 - i år i Benløse ved Ringsted

  I år arrangerer Baptistspejderne sammen med grupper fra de andre korps et JOTA/JOTI-arrangement i Benløse ved Ringsted.

  Det sker i weekenden den 19. - 21. oktober 2018.

  Hent info-folderne:

  JOTA/JOTI 2018 (12 år og ældre)

  Junior JOTA/JOTI 2018 (7 - 11 år)

  Tilmelding

  Tilmeld dig på tilmelding.dbs.dk