Adventure Race

 • Er du den, der elsker når adrenalinen pumper og udfordringerne presser dig til kanten? Så skulle du tage med på årets AdventureRace. Det bliver hårdt, hæsblæsende, udmattende og underholdende.

  Er du parat til at blive udfordret på alle tider af døgnet og ved hjælp af alverdens transportmidler, når vi presser jer fysisk og psykisk. Du og din gruppe skal sammen kæmpe om den prestigefyldte førsteplads og den fantastiske præmie.

  I bliver udsat for stort pres og skal samarbejde i ekstreme situationer. Det handler derfor om samarbejde, udholdenhed, og at kunne holde hovedet koldt i pressede situationer. Det bliver også vildt sjovt, og vi garanterer en weekend, I sent vil glemme!  

  Deltagerne må, for at vinde, overskride grænser, som at svømme over åbent vand med baggage, rappelle ned fra en vindmølle, spise kryb og måske løse opgaver oven i en muserede.

  Deltagerne lærer således egne grænser bedre at kende, og at lede en gruppe igennem uvante situationer, tage ansvar og få en gruppe til at fungere under pressede forhold.

  Skal du være med på holdet i 2015??? 

   

  Læs meget mere på arace.dk